Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Açık Bilim, Sanat Arşivi
Açık Bilim, Sanat Arşivi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından doğrudan ve dolaylı olarak yayınlanan; kitap, makale, tez, bildiri, rapor gibi tüm akademik kaynakları uluslararası standartlarda dijital ortamda depolar, Üniversitenin akademik performansını izlemeye aracılık eder, kaynakları uzun süreli saklar ve yayınların etkisini artırmak için telif haklarına uygun olarak Açık Erişime sunar.
MSGSÜ'de Ara
-
The aim of this study was to extract the bioactive components in Aronia melanocarpa L. fruit, commonly referred to as chokeberry, using various solvents (80% methanol + 1% formic acid, 80% ethanol, and 70% acetone) ...
-
Optimizing the formulation is essential to enhance probiotic viability, sensory quality, and shelf-life stability, thereby supporting the development of a consumer-acceptable and commercially viable non-dairy functional ...
-
The objective of this study was to utilize vaporized ethyl pyruvate (EP) as a means to enhance the safety of lettuce for human consumption. For this purpose, the antimicrobial activity of EP was evaluated on lettuce ...