Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Açık Bilim, Sanat Arşivi

Açık Bilim, Sanat Arşivi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından doğrudan ve dolaylı olarak yayınlanan; kitap, makale, tez, bildiri, rapor gibi tüm akademik kaynakları uluslararası standartlarda dijital ortamda depolar, Üniversitenin akademik performansını izlemeye aracılık eder, kaynakları uzun süreli saklar ve yayınların etkisini artırmak için telif haklarına uygun olarak Açık Erişime sunar.

MSGSÜ'de Ara
Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorAytıs, Saadet
dc.contributor.authorYenice, Demet
dc.date.accessioned2022-06-20T20:22:20Z
dc.date.available2022-06-20T20:22:20Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14124/1677
dc.identifier.urihttps://kutuphane.msgsu.edu.tr/yordam/?p=1&alan=kunyeDemirbasKN_str&q=0046003
dc.descriptionTez (Yüksek Lisans) -- Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005.en_US
dc.descriptionKaynakça var.en_US
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.format.mediumXI, 150 y. : rnk. res. ; 29 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisher[y.y.]en_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleBeş yıldızlı otel restoranlarının mekan tasarımları açısından incelenmesi ve İstanbul’daki uygulamaların irdelenmesien_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.departmentEnstitüler, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İç Mimarlık Ana Bilim - Ana Sanat Dalıen_US
dc.institutionauthorYenice, Demeten_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US
dc.identifier.demirbas0046003en_US
dc.identifier.yrdFE682F37-8021-47E5-883C-A89B932C520Ben_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster