Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Açık Bilim, Sanat Arşivi

Açık Bilim, Sanat Arşivi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından doğrudan ve dolaylı olarak yayınlanan; kitap, makale, tez, bildiri, rapor gibi tüm akademik kaynakları uluslararası standartlarda dijital ortamda depolar, Üniversitenin akademik performansını izlemeye aracılık eder, kaynakları uzun süreli saklar ve yayınların etkisini artırmak için telif haklarına uygun olarak Açık Erişime sunar.

MSGSÜ'de Ara
Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorBelen, Süleyman Aydan
dc.contributor.authorGudaoğlu, Karin
dc.date.accessioned2022-06-20T20:31:51Z
dc.date.available2022-06-20T20:31:51Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14124/2457
dc.identifier.urihttps://kutuphane.msgsu.edu.tr/yordam/?p=1&alan=kunyeDemirbasKN_str&q=0075357
dc.descriptionTez (Yüksek Lisans) -- Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü, 2019.en_US
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.format.mediumxiv, 92 sayfa : renkli resim, çizim ; 30 cm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherMimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectKahveen_US
dc.subjectFincan tasarımıen_US
dc.subjectTürk kahvesien_US
dc.subjectSeramik sanatıen_US
dc.subjectTat duyusuen_US
dc.subjectAromaen_US
dc.titleTürk kahvesi fincanının formunun kahvenin tat-aroma-lezzet özellikleri ile ilişkisinin incelenmesien_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.departmentEnstitüler, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü, Seramik ve Cam Tasarımı Anasanat Dalı, Seramik Tasarımı Programıen_US
dc.institutionauthorGudaoğlu, Karinen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US
dc.identifier.demirbas0075357en_US
dc.identifier.yrdCA6BFDF7-E662-934D-AD01-FB23C3EC4134en_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster